Douar dchiera aghouatim Km 22, route d'Amezmiz, après Palais Medali hotel
40000 Marrakech
YOU WILL LEARN MORE THAN COOKING!
Escape from the bustling city for a day. Come learn how to prepare and cook a Moroccan meal while enjoying the relaxing non-touristy countryside. Our atelier is approximately 29 kms from Marrakech city. Upon arrival we will take you around our organic farm.
YOU WILL LEARN MORE THAN COOKING!
We care about quality of food and we want to teach other people about it.
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LEARN TO COOK MOROCCAN FOOD AT OUR
ORGANIC FARM PICK FRESH INGREDIENTS AND COOK HEALTHY FOOD EVERY DAY!
Escape from the bustling city for a day. Come learn how to prepare and cook a Moroccan meal while enjoying the relaxing non-touristy countryside. Our atelier is approximately 29 kms from Marrakech city. Upon arrival we will take you around our organic farm.
YOU WILL LEARN MORE THAN COOKING!
We care about quality of food and we want to teach other people about it.
That is the reason why we have started THE MOROCCAN FARM COOKING CLASS. We want people to know how to cook healthy meals using fresh organic ingredients and enjoy eating Moroccan food!
With the basic ingredients and hands-on experience you will be able to cook like a Moroccan!
With the basic ingredients and hands-on experience you will be able to cook like a Moroccan!
The village:
Nous avons découvert atelier de cuisine chef tàrik par hasard, mais c'est une expérience super sympa. Apprendre la cuisine traditionnelle dans un cadre très agréable avec une équipe très professionnelle à notre écoute, animé par chef tarik qui supervise l'atelier et qui nous fait découvrir toutes sortes d'épices. La tadjine, le couscous, les salades, les crêpes, le pain,etc...sont à l'honneur et c'est un plaisir...
RépondreSupprimerNous avons découvert atelier de cuisine chef tàrik par hasard, mais c'est une expérience super sympa. Apprendre la cuisine traditionnelle dans un cadre très agréable avec une équipe très professionnelle à notre écoute, animé par chef tarik qui supervise l'atelier et qui nous fait découvrir toutes sortes d'épices. La tadjine, le couscous, les salades, les crêpes, le pain,etc...sont à l'honneur et c'est un plaisir...
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